Rungokake lagu Halsey – Castle online

Sultranow.com – Lirik lagu Halsey – Castle

Sick of all these people talking
Sick of all this noise
Tired of all these cameras flashing
Sick of being poised
And now my neck is open wide
Begging for a fist around it
Already choking on my pride
So there’s no use crying about it

I’m headed straight for the castle
They wanna make me their queen
And there’s an old man sitting on the throne
That’s saying that I probably shouldn’t be so mean
I’m headed straight for the castle
They’ve got this kingdom locked up
And there’s an old man sitting on the throne
That’s saying I should probably keep my pretty mouth shut

All of these people passing
Saying that they’re feeling abused
If you wanna break these walls down
You’re gonna get bruised
And now my neck is open wide
Begging for a fist around it
Already choking on my pride
So there’s no use crying about it

I’m headed straight for the castle
They wanna make me their queen
And there’s an old man sitting on the throne
That’s saying that I probably shouldn’t be so mean
I’m headed straight for the castle
They’ve got this kingdom locked up
And there’s an old man sitting on the throne
That’s saying I should probably keep my pretty mouth shut

There’s no use crying about it
There’s no use crying about it
There’s no use crying about it
There’s no use crying about it

I’m headed straight for the castle
They wanna make me their queen
And there’s an old man sitting on the throne
That’s saying that I probably shouldn’t be so mean
I’m headed straight for the castle
They’ve got this kingdom locked up
And there’s an old man sitting on the throne
That’s saying I should probably keep my pretty mouth shut

Straight for the castle
They wanna make me their queen
And there’s an old man sitting on the throne
That’s saying that I probably shouldn’t be so mean
I’m headed straight for the castle
They’ve got this kingdom locked up
And there’s an old man sitting on the throne
That’s saying I should probably keep my pretty mouth shut

Straight for the castle

Terjemahan lagu Halsey – Castle menyang basa Jawa

Sakit kabeh wong iki sing ngomong
Sakit kabeh swara iki Kesel kabeh kamera iki sumunar
Sakit kanggo njaluk poised
Lan saiki gulu saya mbukak
Ngemut pupu ing mrene
Wis canthol karo banggaanku
Dadi ora ana sing nangis babar pisan
Aku langsung mlebu istana
Dheweke pengin nggawe aku dadi ratu
Lan ana wong tuwa sing lenggah ing dhampar
Yaiku sejatine aku sing ora nganggep tegese
Aku langsung mlebu istana
Dheweke wis entuk kraton iki Lan ana wong tuwa sing lenggah ing dhampar
Sing ujar aku kudune njaga cangkemku sing apik

Kabeh wong sing melu
Ngomong yen lagi krasa planggaran
Yen sampeyan pengin ngrusak tembok iki
Sampeyan bakal njaluk bruised
Lan saiki gulu saya mbukak
Ngemut pupu ing mrene
Wis canthol karo banggaanku
Dadi ora ana sing nangis babar pisan
Aku langsung mlebu istana
Dheweke pengin nggawe aku dadi ratu
Lan ana wong tuwa sing lenggah ing dhampar
Yaiku sejatine aku sing ora nganggep tegese
Aku langsung mlebu istana
Dheweke wis entuk kraton iki Lan ana wong tuwa sing lenggah ing dhampar
Sing ujar aku kudune njaga cangkemku sing apik

Ora ana sing nangis babagan
Ora ana sing nangis babagan
Ora ana sing nangis babagan
Ora ana sing nangis babagan

Aku langsung mlebu istana
Dheweke pengin nggawe aku dadi ratu
Lan ana wong tuwa sing lenggah ing dhampar
Yaiku sejatine aku sing ora nganggep tegese
Aku langsung mlebu istana
Dheweke wis entuk kraton iki Lan ana wong tuwa sing lenggah ing dhampar
Sing ujar aku kudune njaga cangkemku sing apik

Lurus kastil
Dheweke pengin nggawe aku dadi ratu
Lan ana wong tuwa sing lenggah ing dhampar
Yaiku sejatine aku sing ora nganggep tegese
Aku langsung mlebu istana
Dheweke wis entuk kraton iki Lan ana wong tuwa sing lenggah ing dhampar
Sing ujar aku kudune njaga cangkemku sing apik

Lurus kastil

admin

Hai, nama saya Dwiyanto Nugraha. Saya adalah satu dari sekian banyak pecinta "Mie Siram" di Indonesia.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.